Wie zijn wij?

Carlijn Welten

Kinder- en jeugdpsychiater, PhD, gezins- en relatietherapeut, medeoprichter van Het Huis. PhD naar psycho-farmaca bij acute manie. Opgeleid tot kinder- en jeugdpsychiater bij het Amsterdam UMC en Levvel te Amsterdam en opleiding tot systeemtherapeut gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met diagnostische en klinische afdelingen voor kinderen en jongeren, crisisdienst, poli gezins- en relatietherapie, maker van de podcast ‘Hoe de GGZ verandert’.

Niek Hayen

Transitie psychiater, gezins- en relatietherapeut (systeemtherapeut) en medeoprichter van Het Huis. Opgeleid tot psychiater in het Vincent van Gogh instituut en daar werkzaam geweest als psychiater / manager. Systeemopleiding gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met ECT, bemoeizorg, preventieprojecten, jongeren met eerste psychoses, crisisdienst en fACT.

Marie Roks

Marie is orthopedagoog, opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft werkervaring opgedaan in diverse specialistische psychiatrische centra waaronder de Bascule. Marie is sinds juni 2021 werkzaam bij Het Huis.

Florence Düngen

Florence is systeemtherapeut en psycho- dramatherapeut. Zij werkte reeds als groepstherapeut bij Het Huis maar is sinds sinds oktober 2022 ook werkzaam als systeemtherapeut bij Het Huis.

Janneke du Bois

Janneke du Bois is psycholoog. Voordat ze de opleiding tot psycholoog heeft gevolgd heeft zij in een totaal andere sector gewerkt, zo heeft zij ook een eigen bedrijf dat knutseldozen voor kinderen ontwikkelde. Janneke is vanaf december 2021 werkzaam bij Het Huis.

Maggie Wood

Maggie is een ervaren systeemtherapeut en trainer in de ‘beschermjassen’- methodiek. Maggie is vanaf oktober 2021 werkzaam bij Het Huis.

Metta Uijlings

Maggie is een ervaren office manager en heeft in verschillende bedrijfstakken gewerkt. Metta is vanaf november 2022 werkzaam bij Het Huis.

De voorstelvideo’s van onze nieuwe collega’s Myrte Bootsma en Malou Memelink zullen binnenkort op onze website verschijnen.