Wie zijn wij?

Carlijn Welten

Kinder- en jeugdpsychiater, PhD, gezins- en relatietherapeut, medeoprichter van Het Huis. PhD naar psycho-farmaca bij acute manie. Opgeleid tot kinder- en jeugdpsychiater bij het Amsterdam UMC en Levvel te Amsterdam en opleiding tot systeemtherapeut gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met diagnostische en klinische afdelingen voor kinderen en jongeren, crisisdienst, poli gezins- en relatietherapie, maker van de podcast ‘Hoe de GGZ verandert’.

Niek Hayen

Transitie psychiater, gezins- en relatietherapeut (systeemtherapeut) en medeoprichter van Het Huis. Opgeleid tot psychiater in het Vincent van Gogh instituut en daar werkzaam geweest als psychiater / manager. Systeemopleiding gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met ECT, bemoeizorg, preventieprojecten, jongeren met eerste psychoses, crisisdienst en fACT.

Marie Roks

Marie is orthopedagoog, opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft werkervaring opgedaan in diverse specialistische psychiatrische centra waaronder de Bascule. Marie is sinds juni 2021 werkzaam bij Het Huis.

Eveline Beljon

Eveline is orthopedagoog-generalist en systeemtherapeut (io) waarbij zij de specialisatie volgt in narratieve systeemtherapie. Zij heeft een brede werkervaring. Eveline is vanaf september 2021 werkzaam bij Het Huis.

Maggie Wood

Maggie is een ervaren systeemtherapeut en trainer in de ‘beschermjassen’- methodiek. Maggie is vanaf oktober 2021 werkzaam bij Het Huis.