Wie zijn wij?

Niek Hayen

Transitie psychiater, gezins- en relatietherapeut (systeemtherapeut) en medeoprichter van Het Huis. Opgeleid tot psychiater in het Vincent van Gogh instituut en daar werkzaam geweest als psychiater / manager. Systeemopleiding gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met ECT, bemoeizorg, preventieprojecten, jongeren met eerste psychoses, crisisdienst en fACT.

Carlijn Welten

Kinder- en jeugdpsychiater, PhD, gezins- en relatietherapeut, medeoprichter van Het Huis. PhD naar psycho-farmaca bij acute manie. Opgeleid tot kinder- en jeugdpsychiater bij het Amsterdam UMC en Levvel te Amsterdam en opleiding tot systeemtherapeut gevolgd bij het Lorentzhuis in Haarlem. Ervaren met diagnostische en klinische afdelingen voor kinderen en jongeren, crisisdienst, poli gezins- en relatietherapie, maker van de podcast ‘Hoe de GGZ verandert’.

Marie Roks

Marie is orthopedagoog, opgeleid aan de Universiteit van Amsterdam. Zij heeft werkervaring opgedaan in diverse specialistische psychiatrische centra waaronder de Bascule. Marie is sinds juni 2021 werkzaam bij Het Huis.